Kreative bruksområder for batteriverktøyet ;-)

Det er mange kreative måter å bruke sitt elektroverktøy på,  i tillegg til de åpenbare.  Vi har hørt om og sett hvordan verktøy har blitt brukt til alt fra polering av sko,  grave ut og dekorere gresskar til Halloween, til  pisking av krem,  og selv å fiske med (!?)

Se klippet på Halloween dekorasjon ved hjelp av Powertools.

Vi har noen kreative bilder på temaet som sendes til oss fra brukere vi ønsker å dele.*

Effektiv rengjøring

Hjelp i kjøkkenet

Har du  dine egne  kreative bruksområder for elektroverktøyene dine som du tilfeldig har tatt opp på film eller bilde? Vennligst send dem til oss, og kanskje de vil bli publisert i  vår feed på sosiale medier eller her på bloggen.  

Du kan også legge dem  ut på Instagram  under emneknaggen: #creativeuseofpowertools.

Kanskje det kan inspirere til litt latter!

*Vi vil understreke  at vi ikke anbefaler bruk av våre eller andres verktøy på noen annen måte enn de er ment for, da det potensielt  kan utgjøre risiko for deg eller at verktøyet ødelegges. Eventuelle problemer med verktøyet p. g. a. unormal og feil bruk dekkes ikke av garantien.