Toughtool IP-produkter klarer uavhengige tester under ekstreme forhold!

Vi vil gjerne dele noen veldig interessante tester som viser at våre produkter har meget god motstandskraft mot vann og fuktighet. Denne motstandskraften, som sammen med deres motstandskraft mot søv sørger for at de takler tøffe forhold og ekstreme situasjoner som de blir utsatt for på arbeidsplassen.

Filmene er noen år gamle, men det gjør ingen ting – det eneste som har skjedd er at våre produkter har blitt enda bedre!

Toughtool IP

Se produktene bli utsatt for ekstreme tester av nøytrale brukere.

Den helt nøytrale australske nyhetssiden TTT (Tools Trades Toys) har filmet når de har utført ekstreme tester på Panasonics verktøy. Brukeren, William Brown, som utfører selve testen, har dessuten brukt verktøyene hver dag i en måneds tid i sitt firma gir dem strålende tilbakemeldinger! I filmen testes ikke bare løftet om motstandskraft mot vann, men viser også maskinenes styrke, utholdenhet, balanse og den fantastiske batterikapasiteten. Se filmen og les omtalen av produktene hos TTT.

”However when I ripped it out and pulled the trigger, water shot out of the vents as the motor roared to life. I was now truly impressed by this tool.”

— William Brown, sjef for den Sidneybaserte elektroinstallatøren Seaside Sparkies til TTT.

Vil du vite mer? 

Se testen av vår drill og bajonettsag utført av det svenske magasinet: Den Moderna Hantverkaren

Selvsagt tester vi kontinuerlig vår egne produkter også…

Del 1…

Gå ikke glipp av del 2!

OBS! Selv om Tough Tool IP innebærer enestående motstandskraft mot støv og vann, markedsføres ikke verktøyene som vanntette og Panasonics garanti omfatter ikke skader om du eksempelvis mister maskinen i vannet. Men, det er godt å vite at om du gjør det forårsaker det sannsynligvis ikke skader som et ikke IP56-klassifisert verktøy kan påføres.

Beskrivning: Macintosh HD:Users:nilsrylen:Desktop:Skärmavbild 2019-11-20 kl. 16.17.08.png