TOUGH TOOL IP – Panasonics konsept for enestående motstandskraft mot støv og vann!

På arbeidsplasser blir verktøy ofte utsatt for tøffere forhold enn de kan forventes å stå imot. Eksponering for vann eller mye støv kan forårsake at verktøyet slutter å fungere og brukeren tvinges til å avbryte arbeidet. Det skaper problemer og forsinkelser som koster penger!

Panasonic har derfor utviklet konseptet Tough Tool IP for enestående motstandskraft mot vann og støv.

Våre Tough Tool IP-produkter har klart IP-standardtesten som administreres av International Electro technical Commission (IEC).

Produktene dekker de fleste behovene til alle industri- og håndverksgrupper i det profesjonelle markedet. Kort og godt alle som vil utføre sitt arbeid uten unødvendig avbrudd, uansett om det er innendørs eller utendørs.

Vår helt nye Drill & Trekker EY74A3, Slagtrekker EY76A1 og Multikutter EY46A6 er naturligvis merket Toughtool IP for at du skal være sikker på at du kan jobbe uavbrutt hvor som helst og når som helst! De er virkelig ”tough tools for tough condition”!

Beskrivning: Macintosh HD:Users:nilsrylen:Desktop:Skärmavbild 2019-11-20 kl. 16.17.08.png

OBS! Selv om Tough Tool IP innebærer enestående motstandskraft mot støv og vann, markedsføres ikke verktøyene som vanntette og Panasonics garanti omfatter ikke skader om du eksempelvis mister maskinen i vannet. Men, det er godt å vite at om du gjør det forårsaker det sannsynligvis ikke skader som et ikke IP56-klassifisert verktøy kan påføres.