Sterke, smarte tilskudd med det siste innen intelligent teknologi

– Panasonic lanserer flere spennende nyheter i oktober!

I løpet av oktober blir Panasonics verktøysortiment forsterket med 5 nye modeller; en drill, en slagtrekker,  en etterlengtet multikutter, og to praktiske tilbehør som en LED-lykt og en Bluetooth høyttaler, alle inngår i Toughtool IP familien som betyr at de har ekstra beskyttelse mot støv og vann.

Nyheter Panasonic Tools oktober 2019

Panasonic er kjent for sine kraftige bor- og skrumaskiner og de slipper nå både en ny og forbedret drill og en slagtrekker. Begge er utstyrt med helt nye børsteløse motorer som gir både høyere kraft og bedre ytelse. Det slippes også en etterlengtet multikutter som kompletterer deres sagsortiment. 

Alle maskinene kan benyttes med både 14,4V og 18V batterier, men de leveres standard med 18V batterier på henholdsvis 3Ah og 5Ah. Til sist kommer det praktiske tilbehør som en LED-lykt og en Bluetooth høyttaler som begge har to USB-kontakter for lading av smarttelefon. De to sistnevnte kan benyttes med alle Panasonic 14,4V, 18V og 21,6V batterier. 

Les mer om nyhetene:

Les mer på panasonictools.no.