Slagtrekker EY76A1

Slagtrekkere er et uunnværlig verktøy for de som skrur mye. Panasonic har hele tiden ligget i forkant av utviklingen og med den nye EY76A1 tar de et nytt sprang framover. Den er som Drillen EY74A3 utstyrt med en helt ny smart børsteløs motor og det siste innen intelligent kontrollteknologi

Som sine forgjengere har også EY76A1 tre hastigheter slik at slagkraften kan tilpasses skruestørrelse og arbeidet som skal utføres. 

Flere avanserte innstillinger

EY76A1 er utstyrt med en funksjon for selvborende skruer som reduserer faren for ødelagte gjenger i platen og ødelagte skruer. Med denne funksjonen aktivert vil maskinen starte med høyt turtall for rask og effektiv boring i tynne metallplater. Ved gjennomslag og overgang til gjenging/skruing, reduseres hastigheten for økt kontroll. Dette reduserer faren for ødelagte gjenger i platen og ødelagte skruer. Samtidig reduseres behovet for slag som gir vesentlig mindre støy enn ved bruk av tradisjonelle slagtrekkere.

Slagtrekker EY76A1

Ved serieskruing vil den nye ‘DASH’-funksjonen koble ut den trinnløse turtallsreguleringen slik at man oppnår maks turtall med et lett trykk på bryteren.

Slagtrekker EY76A1

Bitsinnfestingen har fått et nytt konisk design som gjør det lettere å bytte bits selv med bruk av hansker.

EY76A1 leveres i fire versjoner; en i Tanos T-loc koffert med 5A batterier, tilsvarende med 3Ah batterier, kun maskinbody i Tanos T-loc koffert eller som ren maskinbody i pappeske. 

Listepris for komplett sett med 5Ah batterier ligger på kr 4 600,- eks mva.

Les mer på panasonictools.no