LED-lampe EY37C4B

Godt arbeidslys er viktig når vi nå går inn i den mørke årstiden. Den nye og kompakte lampen EY37C4B er liten og hendig slik at man lett kan plassere den i trange områder. Lyspanelet kan stilles inn både vertikalt og horisontalt slik at lyset peker i ønsket retning. I håndtaket som kan svinges 360⁰ er det også en krok som gjør det lett å henge den opp. 

Maks lysstyrke er ca 1 500 lux, men styrken kan justeres ned til henholdsvis 50% og 10%. 

Med to innebygde USB-kontakter kan EY37C4B i tillegg til å gi kraftig lys også fungere som powerbank for smarttelefoner eller annet utstyr som kan lades via en USB-kontakt. Den er utstyrt med 2 stk USB-kontakter på 5V med maks belastning 2 Ampere. Ved å aktivere USB-kontaktene vil man samtidig ha full oversikt over batteriets ladetilstand.

EY37C4B leveres uten batteri og har en listepris på kr 690,- eks mva.

Les mer på panasonictools.no.