Drill EY74A3

Denne nye og forbedrede modellen EY74A3 er utstyrt med en helt ny smart børsteløs motor og det siste innen intelligent kontrollteknologi. Dette maksimerer maskinens ytelse slik at den gir kraft og hastighet som passer arbeidsoppgaven som skal utføres. Drillen justerer seg automatisk mellom høyt turtall for lettere arbeider og høyere moment når belastningen øker. Dette muliggjør riktig dreiemoment og rotasjon for alle jobber. 

Helt ny gjengefunksjon og låsing av turtall

Som hos forgjengeren EY74A2 kan turtallet låses i tre forhåndsinnstilte turtall. Forhåndsinnstillingene er basert på anbefalte hastigheter for boring med hullsag i metall. Dette reduserer faren for at hullsagen blir ødelagt eller at metalloverflaten blir brent grunnet feil rotasjonshastighet.

Drill EY74A3

Drill EY74A3 har i tillegg en helt ny funksjon for gjenging. Dreieretningen skifter automatisk hver gang bryteren trykkes inn. Maskinen takler gjenger opp til M10.

EY74A3 leveres i fire versjoner; en i Tanos T-loc koffert med 5A batterier, tilsvarende med 3Ah batterier, kun maskinbody i Tanos T-loc koffert eller som ren maskinbody i pappeske. 

Listepris for komplett sett med 5Ah batterier ligger på kr 3 990,- eks mva.

Les mer på panasonictools.no