BlueTooth-høyttaler EY37C5B

Ta med musikken dit du er med Panasonics nye BlueTooth-høyttaler EY37C5B. Den egner seg like godt på arbeidsplassen, på hytta eller når du er på farten. Lydpanelet kan stilles inn både vertikalt og horisontalt slik at lyden peker i ønsket retning. I håndtaket som kan svinges 360⁰ er det også en krok som gjør det lett å henge den opp. 

Volumet kan justeres enten fra din smarttelefon eller fra eller fra panelet på EY37C5B og rekkevidden er ca 10 meter.

Med to innebygde USB-kontakter kan EY37C5B også fungere som powerbank for smarttelefoner eller annet utstyr som kan lades via en USB-kontakt. Den er utstyrt med 2 stk USB-kontakter på 5V med maks belastning 2 Ampere. Ved å aktivere USB-kontaktene vil man samtidig ha full oversikt over batteriets ladetilstand.

EY37C5B leveres uten batteri og har en listepris på kr 790,- eks mva.

Les mer på panasonictools.no