ToughTools AS markedsfører profesjonelt verktøy og tilbehør fra anerkjente produsenter

Panasonic verktøy

ToughTools Panasonic2

Batteridrevne verktøy siden 1979. Pioner i bransjen, vært i Norge siden midten av 1980-tallet. Kjent for unik batteriteknologi, eneste verktøyprodusent med egen batteriproduksjon. Robuste maskiner med høy kapasitet Innovative funksjoner, kompakt og lett, ergonomi ‘High end’ produkter til profesjonelle brukere

Panasonic batterier

ToughTools Panasonic Batteri2

Verdensledende produsent av batterier med 90-års erfaring og høye krav til kvalitet og prestasjon. Primærbatterier med lang levetid og holdbarhet samt en unik teknologi for å hindre lekkasjer  

Diager

ToughTools DIAGER2

Kvalitetsbor ‘made in France’ siden 1953 Robuste og innovative borprodukter. Uavhengig og familieeiet. Fullsortiment, best på betongboring, men har også en egen høyteknologisk industridivisjon. Eksport til 70 land i hele verden. Legger store ressurser i produktutvikling og bærekraftig produksjon 

Löwe

ToughTools Loewe2

Tyskproduserte kvalitetstenger for Industri og Hage siden 1923. Distribueres i over 80 land