Høstnyheter fra Panasonic Verktøy

Panasonic høstnyheter

I oktober 2019 lanseres flere nyheter fra Panasonic Verktøy. Vi gir her en liten forsmak på produkter og tilbehør som snart blir en del av vårt Powertool sortiment.

NY Multikutter

Først ut er en etterlengtet, sterk og kompakt Multikutter (EY46A5) med børsteløs motor, enkelt bladbytte (OIS/Starlock) og dobbel LED-belysning. Den inngår i ToughTool IP sortimentet og er kompatibel med både 14,4 og 18V batterier (Dual Voltage).

Panasonic høstnyheter2

NY Drill

Den nye drillen (EY74A3) er utstyrt med en helt ny smart børsteløs motorteknologi som gir mer kraft og lavere vekt enn forgjengeren EY74A2. Denne inngår også i ToughTool IP sortimentet og er kompatibel med både 14,4 og 18V batterier (Dual Voltage).

Panasonic drill01
Panasonic drill02

NY Slagtrekker

Den nye slagtrekkeren (EY76A1), har også den nye smarte børsteløse motorteknologien. Den er dobbelt så rask som den eksisterende modellen EY75A7 og den har enda bedre balanse i tillegg til dobbel LED-belysning. Denne inngår også i ToughTool IP sortimentet og er kompatibel med både 14,4 og 18V batterier (Dual Voltage).

Panasonic slagtrekker

To NYE tillbehør! LED-lampe & Bluetoothhøyttaler

Panasonic lanserer samtidig både en ny kompakt LED-lampe med opp til 750 lumen lysstyrke (kan justeres i 3 nivåer) og en ny lett og kompakt BlueTooth høyttaler. Begge er kompatible med 14,4/18/21,6V batterier og har doble USB-porter for lading av for eksempel mobiltelefonen. Begge har innstillbare håndtak (0-360 grader) samt krok for enkel opphengning.

Kontakt oss på info@toughtools.no eller bruk kontaktskjema om du har ytterligere spørsmål.