Derfor er Panasonics fugepistol våre brukeres favoritt!

Fug enkelt, raskt og rent med en av markedets absolutt sterkeste fugepistoler EY3641

Når våre brukere får bestemme er det Panasonics fugepistol EY3641 som gjelder. Hvorfor? Jo, ikke nok med at den er kraftig, effektiv og fleksibel, som gir en høy arbeidshastighet uten fare for belastningsskader. Den er også lett å håndtere – selv i trange områder – og er spesielt utviklet for lang levetid og effektiv utmating av store mengder fugemasse. Legg så til at den med sin robuste konstruksjon har lang levetid, noe som sparer både tid og penger for deg som proffbruker. Det er ikke vanskeligere enn det!

Fugepistol EY3641

Vår mest solgte fugepistol EY3641 (14,4 V) er en av markedets sterkeste fugepistoler med en skyvekraft på hele 4410N (450 kgf), og kan benyttes med fugemasse i både 600ml poser og 310ml patroner. Den deler egenskaper med den litt mindre modellen EY3640 (14,4V) som håndterer 310 ml patroner.

Modellene er kraftige, effektive og fleksible, som gir en høy arbeidshastighet uten fare for belastningsskader. De er lette å håndtere og de er spesielt utviklet for lang driftstid og effektiv utmating av store mengder fugemasse. Med separat trinnløs hastighetskontroll gis en jevn finish. Det er ingen problemer å arbeide i trange områder takket være det kompakte designet og ved at aluminiumsrøret kan dreies 360°.

Se produktfilm EY3641

Hvis du må fuge i virkelig trange områder vil vår mest kompakte modell EY3610 (3,6V) passe godt. Denne har stor kapasitet for både 310 ml patroner og inntil 400 ml poser. ’Double rack’ sørger for at skyveenheten ikke forlenges gjennom maskinen, og maskinen fremstår da som meget kompakt. Alle våre modeller har ”Drypp Stop” som standard. Det er en mekanisme som fjerner trykket på stempelet umiddelbart etter at bryteren slippes, og eventuelt søl som forårsakes av at det siver ut fugemasse minimeres.

Alle modellene deler også kjennetegnene til våre øvrige maskiner i det at de er kompakte og lette, og at de lar deg jobbe effektivt med et perfekt resultat.

Unboxing EY3641 fra Panasonic Verktøy

Les mer om oss på ToughTools och alle våre varemerker.

Les mer om EY3641 og alle våre fugepistoler på panasonictools.no.