Møt Diager – den innovative franske borspesialisten med over 60 års erfaring og produkter spekket med teknologi

La oss presentere den franske borspesialisten Diager – en av Europas ledende produsenter av mur- og betongbor, med en årlig produksjon på over 20 millioner bor. Høy kvalitet og en bærekraftig utnyttelse av ressursene er stikkord for Diagers produkter. Et bor ser for mange bare ut som et stykke metall, men det er ikke riktig. Et bor fra Diager er spekket med teknologi!

Diager

Den franske borspesialisten Diager har siden etableringen i 1953 kontinuerlig investert mye i produksjonsmidler og produktutvikling. Høy kvalitet og en bærekraftig utnyttelse av ressursene er stikkord for Diagers produkter. Og ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Hvert år bores en halv million hull for å teste at produktene leverer den høye og feilfrie kvaliteten som profesjonelle brukere forventer.

Årlig produksjon på over 20 millioner bor

Dette har resultert i at det familieeide selskapet i dag er en av Europas ledende produsenter av mur- og betongbor. Med en årlig produksjon på over 20 millioner bor som produseres ved produksjonsenheten i Poligny, Frankrike, bor som deretter eksporteres til over 70 land over hele verden. Diager er også den første produksjonsspesialisten innen borverktøy som har fått merket ”Guaranteed French Origin”.

Spekket med teknologi

Et bor ser ofte ut som et stykke metall, men et bor som for eksempel  innovative Booster-plus er spekket med teknologi og kan med sin borkrone av hardmetall motstå armeringsjern og dermed bore i armert betong. Utover normale standarder er Booster-plus boret ganske enkelt unikt og er det komplette betongbor for alle profesjonelle brukere som benytter SDS-plus maskiner. At kronen er selvsentrerende ogstjerneformet medfører at hullene blir helt runde. Spiralens tre løp kombinerer trykk og vakuum for best mulige støvtransport.

Foruten Booster-plus leverer Diager standard 2-skjærs SDS+bor (Twister plus), SDS-max (Ultimax), HSS, Spiralbor, Murbor med rett tange og en rekke andre bortyper.

I de siste årene har Diager gjennom oppkjøp utvidet sitt sortiment og skaffet seg produkter som diamantverktøy, bits og sagblader for stikksager og bajonettsager. Bits og sagblader produseres i Tyskland.

Diager distribueres i Norge av oss på ToughTools AS.